Op dit moment kan Autobedrijf Henk Gorter u de volgende diensten bieden:

Onderhoud

Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig om het voertuig optimaal in conditie te houden en u te verzekeren van probleemloze en veilige kilometers. Tijdig onderhoud zal u ook verzekeren van meer en veiliger rijplezier. Tijdens onderhoud wordt de auto op vele punten gecontroleerd en geïnspecteerd. Mankementen komen zo snel aan het licht, voordat deze een serieus probleem worden en veel geld gaan kosten.
U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van uw (bedrijfs) auto. Ook voor kleine reparaties zoals vervanging van bijvoorbeeld ruitenwissers, motorolie, oliefilter, distributieriem, bougies, banden, accu, uitlaat, schokbreker, remblokken, remschijven, remvloeistof, koppeling, etc.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Het doel van de APK keuring is het verhogen van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk. Wij verzorgen graag uw APK!

Carcleaning

Mocht u na de APK en/of onderhoudsbeurt uw auto willen laten reinigen dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij bieden diverse pakketten aan: interieur, exterieur of totaal.

Diversen

U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur. Ook ruitreparatie en vervanging kunnen wij voor u verzorgen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en wij gebruiken hoogwaardig afstel-, meet-, en testapparatuur. Zo kunnen wij het onderhoud aan uw auto snel en efficiënt uitvoeren, waardoor u uw auto nooit langer kwijt bent dan nodig. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan uw auto behoort het gebruik van een leenauto tot de mogelijkheden.